Tjenester

Med stor bredde i våre kunnskaper, tilbyr ASW Bygg (ASWB) kvalitetsarbeid innenfor håndverks- og byggtjenester. Alt fra små enkeltoppdrag til omfattende byggeprosjekter engasjerer vi oss i - det er bare å ta kontakt for en uforpliktende prat, en gratis befaring og et konkurransedyktig pristilbud.

Ved bruk av dyktige norske og utenlandske håndverkere, kombinert med stort personlig engasjement og tilstedeværelse på oppdragslokalisasjonen, sikrer vi et håndverksmessig godt utført arbeid med god etterdokumentasjon.

ASWB tilbyr konkurransedyktige priser på snekker- og tømrertjenester av svært høy kvalitet. Vi kan reparere, foredle og videreutvikle alle dine eiendeler og/eller eiendommer laget av tre, samt bistå med oppførsel av nye etter ønske - det være seg vegger, bygg, garasje, anneks, rehabilitering av store leiegårder, små kjellerleiligheter med mer. Snekkerarbeid må gjøres skikkelig og nøyaktig - profesjonalitet, presisjon, arkitektur og godt håndverk er nøkkelord for oss. Vi har et omfattende referansegrunnlag, og arbeider for så vel større aktører med store prosjekter, som naboen i gata.

Enten det dreier seg om innendørs eller utendørs vegger, dører, tak, møbler eller vinduer, kreves det maling. Ingen prosjekt er for store for oss, og heller ingen for små - vi tar oss av malingsarbeidet på en faglig korrekt måte. Våre malere har lang erfaring og en forkjærlighet for yrket, som sikrer at arbeidet utføres riktig. Vi holder selv nødvendig verktøy og utstyr for utførelse av oppdrag - det eneste du som kunde trenger å gjøre er å bestemme hvordan sluttresultatet skal bli, selvfølgelig i samråd med våre erfarne prosjektledere som følger opp arbeidet fra A til Å.

Stein- og flisarbeider er en vitenskap i seg selv, og krever år med erfaring. Her hos ASWB har vi svært dyktige og erfarne flisleggere, og har opparbeidet oss en rekke imponerende referanser fra slike arbeider i Bergensområdet. Oppføring av utvendige tørrmurer i stein, flislegging av terrasseplattinger, brosteinlegging av din oppkjørsel, historisk flising av innvendige arealer, baderomsflising, skiferlegging, samt reparasjon av tidligere arbeider eller skadede fliser. Vi tørr påstå at vi har en løsning på alle slags prosjekter du har innen flis og sten, og ser frem til å kunne dele denne lidenskapen med deg.

Våre rehabiliterings- og oppussingstjenester er mange og omfatter blant annet malingsarbeider, taklegging, utskiftning av dører/vinduer, apparatinstallasjoner, koordinering av elektrisk arbeid samt rørlegging (autoriserte samarbeidspartnere), montering av ventiler, gulvarbeid, systemforbedringer m.m. Rehabilitering og oppussing krever planlegging, og ASWB er spesialister på området. Vårt arbeid er vår stolthet, og vi leverer det kunden vil ha til avtalt fastpris.

ASWB er kjent som en "one-stop-shop". I dette ligger det at vi tar prosjektet fra begynnelse til slutt dersom kunden ønsker det. Vår store bredde i fagkompetanse gjør at vi er spesielt dyktige på komplette rehabiliteringer av enkeltrom så vel som komplette leiligheter og bygårder. I nær dialog med våre arkitekter og andre støttespillere på rør og elektro loser vi prosjektet hele veien - gjerne på rekordtid.

I vår varierte hverdag er vi mye involvert med mur og pussarbeider. Vi dekker murarbeid med den type materiale kunden ønsker, være dette murstein, stein, forarbeid, og dette vektlegger vi i stor grad for å garantere et flott sluttresultat for kunden. Vi sikrer at vårt muringsarbeid vil vare lenge slik at du blir fornøyd.

Mindre forskalings- og betongarbeider utfører vi i tråd med god byggeskikk og gjeldende anbefalinger innenfor bransjen. Ved større prosjekter benytter vi våre samarbeidspartnere på typisk gulvstøping, større avretningsprosjekter m.m. Vi er uansett der og koordinerer samt sørger for en komplett levering i henhold til dine ønsker.

Vi utfører fullstendig renovering, bygging eller reparasjon av ditt kjøkken og bad. Vi stiller opp for gratis, ikke-bindende befaring og gir råd og veiledning som tilfredsstiller våre kunders behov og ønsker. Vi tar hensyn til din stil, preferanser samt budsjett, og sikrer en løsning som faller i smak.

Tak

Vi har lang erfaring fra skifte av tak i Bergen og omegn, og utfører også taksjekker og tilstandsrapporter for våre kunder. Meget gode referanser, og høy kunnskap. Vi er Takpartner for Zanda Icopal, og har meget god innsikt i de beste produktene på markedet for nettopp ditt tak. Ta kontakt for gratis, og uforpliktende befaring.

Vi har utført både små og store arbeider for sameier og borettslag i Bergen og omkringliggende kommuner siden starten. Dette være seg mindre vedlikeholdsoppdrag, tilstandsrapporter eller store prosjekter hvor ASWB har vært totalentreprenør. Full koordinering av underleverandører, og leveranse av "komplett pakke" til borettslagene og sameiene med markedets beste etterdokumentasjon!

Gartnertjenester, hagearbeider, jevnlig vedlikehold og serviceavtaler knyttet til leiegårder og utleie-eiendommer, herunder også vasketjenester er bare en liten del av hva vi tilbyr våre kunder. Ta kontakt med oss dersom du har et behov, og vi vil gjøre vårt ytterste for å tilby en tilpasset tjeneste.