2014054 - Hans Haugesgate

Komplett rehabilitering av baderom

2020

Jobb nummer 2014-054 var en komplett rehabilitering av baderom som dessverre var feilaktig oppført og hadde vært utsatt for lekkasje. I samråd med kunden evnet vi å øke størrelsen på badet, samtidig som små endringer i planløsningen gjorde at vi endte opp med et langt mer romslig baderom. Dette var også en komplett leveranse, hvor elektro og rør ble koordinert inn.

Arbeidet omfattet komplett riving av eksisterende baderom, fjerning av undergulv, etablering av nytt isolert undergulv, avretning og nedlegging av varmekabler, stål-lektverk, isolering og plating med våtromsplater, membraner og priming, komplett helflislegging samt montering av møblement m.m.

Resultatet ble en romslig, mer luftig og smakløs baderomsløsning, i tråd med Byggherrens opprinnelige ønske. Med full koordinering og organisering opp mot autorisert rørlegger og elektriker ble det hele veldig enkelt for kunden, og vi overleverte et flott bad til rett tid, avtalt pris og med komplett tilhørende dokumentasjon (jobblogg, FDV, DDV m.m.).