2013036 - Nøstet

Komplett rehabilitering av leilighet

2020

Prosjekt 2013-036 var en fullstendig rehabilitering av loftsetasje. Dette var en komplett jobb fra A til Å, hvor BSB koordinerte rør- og elektro.

Loftsetasjen var en gamle leilighet med dårlige/ikke godkjente planløsninger. ASWB gikk i gang med riving og fjerning av alle veggoverflater, mellom tak mot loft, sutak mot yttertak, to lag med gulv og betongmasser i mellomgulv. Det ble lagt Isola perforering på mønetak for å sikre difusjon og sirkulasjon av luft under ny taketablering. Eldre bjelkelag ble forsterket, og gulv ble avrettet og lektet. Videre ble gulvet isolert med brannhemmende isolasjon, sponplater og gisplater, flytsparkel for deretter å legge nytt gulv.

ASWB stod for avansert rehabilitering av gamle tømmervegger ved bruk av kjemikalier og varmebehandling, deretter fargesetting og lakking. Videre ble romløsning i leiligheten endret, for å oppnå godkjent størrelse på soverom.

Komplett nytt bad; baderomsplater, membraner, helfliset m.m. Bygging av nytt høyglans kjøkken med komplette hvitevarer.

Resultatet ble en high-end, nymoderne loftsleilighet med godkjent planløsning for utleie, i tråd med Byggherrens ønsker - og til avtalt tid og pris. Med full koordinering og organisering opp mot autorisert rørlegger og elektriker ble jobben svært enkel for kunden, og leiligheten ble overlevert med komplett tilhørende dokumentasjon (jobblogg, fotologg, FDV, DDV m.m.).